Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Srbija Vesti

Gradonačelnik Leskovca posetio KK „Play off“

Košarkaški klub „Play off” postoji od 2000. godine i u gradu Leskovcu važi za klub sa bogatom tradicijom u radu sa mlađim selekcijama školskog uzrasta. Prošle godine ovaj klub je obeležio 20 godina postojanja, ali u senci pandemije virusa korona. Iz tog razloga danas je u SRC Dubočica organizovana svečana dodela medalja i zahvalnica kako bi se uspešno i dugo postojanje ovog kluba obeležilo kako dolikuje.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je sa svojim saradnicima prisustvovao ovom događaju, pozdravio mlade nade leskovačke košarke, podelio im medalje i primio zahvalnicu. Prisutnima se obratila Aleksandra Stojanović, PR gradonačelnika i tom prilikom kazala sledeće:

“U klubu trenutno trenira oko 150 dečaka. Treneri Plej ofa svoj naglasak stavljaju na razumevanje košarkaške obuke. Posvećeni su podsticaju razvoja dece, vode računa o razvijanju njihovih igračkih sposobnosti, tehničkoj obučenosti, samostalnom ispoljavanju njihovih košarkaških zamisli. Cilj im je, kako kažu, da se svako dete razvije u zdravu, karakternu, nesebičnu ličnost i timskog igrača. Tokom postojanja kroz klub je prošlo mnogo generacija i mnogo uspešnih igrača je poniklo iz Plej of-a.”

Predstavnik KK Play off Nikola Pavlović se zahvalio gradonačelniku na poseti i istakao da ovaj klub sa dugom tradicijom ima velike planove, pre svega organizovanje međunarodnog turnira koji je prošle godine izostao zbog epidemije virusa korona i dodao: “Zahvaljujući pre svega ovoj divnoj deci smo uspeli da izgradimo klub koji je priznat kako u Srbiji, tako i van granica naše zemlje. Hvala službama grada Leskovca, SRC-u i gradonačelniku na dosadašnjoj podršci, ali hvala i roditeljima koji su se odlučili da svoju decu upišu u naš klub.“

Na današnjoj koneferenciji PR gradonačelnika je svim osmacima sa teritorije našeg grada poželela mnogo sreće na završnim ispitima koji se održavaju danas, sutra i prekosutra.

„Kada se rasterete polaganja ispita grad im je pripremio jedno iznenađenje. Ponovo će za sve osmake biti organizovana proslava male mature u Spomen parku. Zakazana je za 1.7. od 18-21 čas. Za dobar provod biće zadužena grupa Kasperi, a grad će uz pomoć Turističke organizacije organizovati osveženje i prevoz učenika iz okolnih mesta. Pozivam sve osmake, njihove razredne starešine i direktore škola da se družimo i žurkom obeležimo završetak jednog i početak novog školskog razdoblja“ – najavila je Stojanovićeva.