Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Srbija Vesti

Gradonačelnik Leskovca posetio porodicu Trajković u naselju Ančiki i darivao blizance

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović posetio je danas, zajedno sa genralnim sekretarom Stalne konferencije gradova i opština Nikolom Tarbukom, porodicu Trajković u naselju Ančiki, koja je nedavno postala bogatija za još jedan par blizanaca. Četvorogodišnji Viktor i Pavle dobili su braću – Uroša i Stefana. Prilikom posete, gradonačelnik im je uručio poklone – kolica za blizance i igračke za starije dečake, ali i auto-sedišta, koja lokalna samouprava obezbeđuje za svu novorođenčad na teritoriji Leskovca. Ponosni roditelji, Jelica i Miloš Trajković, zahvalili su se na ukazanoj pažnji i poklonima i istakli da im veoma znači podrška koju im lokalna samouprava pruža, i to u najosetljivijem periodu odgajanja i vaspitavanja dece.

Leskovačka kompanija „Bebi snovi“, odavno poznata po humanosti i društvenoj odgovornosti, za decu je obezbedila i krevetiće, koji će im biti dostavljeni u toku naredne nedelje.

Podsećamo, gotovo svi nacionalni portali i štampani mediji preneli su vest o tome da je porodica Trajković prirodnim putem dobila dva para blizanaca istog pola, a stručnjaci tvrde da je statistička verovatnoća da se tako nešto desi 1 : 700.000.