Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Sport Vesti

Gradonačelnik Leskovca ugostio leskovačke plivačke klubove zbog zapaženih rezultata

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović u Svečanoj sali Grada ugostio je leskovačke plivačke klubove zbog zapaženih rezultata koje su ostvarili na nedavno održanom prvenstvu u Paraćinu.

Na ovom prvenstvu učestvovalo je 22 kluba, a u ukupnom plasmanu po broju osvojenih medalja plivački klub „Dubočica“ je zauzeo prvo mesto, a plivački klub „Leskovac“ treće.

Prisutnima se obratio gradonačelnik dr Goran Cvetanović koji je čestitao svima na ostvarenim rezultatima i zahvalio što Leskovac promovišu u najboljem svetlu.

„Dok je dete skoncentrisano na sportsku aktivnost ono se trudi da bude što bolje. Na taj način uči da poštuje drugare iz tima, ali i svoje protivnike. Kada se deca uz pomoć sporta nauče ovim ispravnim stvarima, sigurno je da će izrasti u poštene, pouzdane ljude, koji će nastojati uvek da pomognu sebi i drugima“, – rekao je Cvetanović.

Viktor Dimitrijević član plivačkog kluba „Leskovac“ zahvalio se gradonačelniku na konstantnoj podršci i obećao da će njegov klub ostvariti još bolje rezultate na sledećim takmičenjima.

Predsednik plivačkog kluba „Dubočica“ Ninoslav Stanisavljević i trener plivačkog kluba „Leskovac“ Milan Kitanović podsetili su sve prisutne na uspehe njihovih klubova.

Plivački klub „Leskovac“ uručio je zahvalnicu dr Goranu Cvetanoviću za razvoj i doprinos plivačkog sporta u Leskovcu.

 

(Grad Leskovac)