Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Vesti

Gradski odbor Srpske napredne stranke Leskovac danas posetio član Predsedništva Nebojša Stefanović

Gradski odbor Srpske napredne stranke Leskovac posetio je danas član Predsedništva Nebojša Stefanović. Zajedno sa predsednikom GrO Leskovac Goranom Cvetanovićem se obratio okupljenim funkcionerima, članovima i aktivistima.


Stefanović je ovom prilikom izneo pozitivne utiske o radu GrO Leskovac i naglasio da uvek na izborima, bilo predsedničkim, parlamentarnim ili lokalnim uvek ostvari impresivne rezultate, naglasivši da će uvek imati podršku za poboljšanje rezultata, ali i važnost komunikacije sa ljudima. Kazao je da smatra da leskovački odbor i Jablanički okrug spadaju u pet najboljih u Srbiji, saopštavaju iz leskovačkog SNS-a.

Predsednik GrO Cvetanović se zahvalio na gostoprimstvu i govorio o izborima za članove Saveta mesnih zajednica na teritoriji grada Leskovca za koje je trenutno jedino Srpska napredna stranka predala liste i to za svih 139 mesnih zajednica. Na kraju se Stefanović ponovo obratio i pohvalio organizaciju leskovačkog odbora te da se sa tim uvek sretao prilikom dolaska u Leskovac.

   

   

infocentarjug.rs