Leskovac Vesti

GrO Pokreta Socijalista u Leskovcu daje podršku Aleksandr Vučiću

GO Pokreta Socijalista u Leskovcu održao je konferenciju za novinare a prisutnima se obratio Božidar Vučković, predsednik Pokreta socijalista u Leskovcu.

„Nalazimo se usred kampanje za izbor predsednika Republike Srbije. Zato smo se kao Gradski odbor Pokreta socijalista opredelili da saopštimo razloge zašto smo našom skromnom političkom snagom i jakim političkim opredeljenjem podržali kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije.

Za nas levičare važi pravilo da ljude koji se bave politikom treba ceniti po tome šta su uradili kada su bili u poziciji da donose odluke i odlučuju o najvažnijim životnim pitanjima, a ne po tome šta obećavaju kao opozicija ili u predizbornoj kampanji. Pritom polazimo od činjenice da je onaj ko se kandiduje morao da bude u poziciji da donosi nekakve odluke i one ne moraju da budu državničke. Takođe, najlakše je napraviti predizborni program i obećati brzo i lako rešenje za sve probleme koje imamo, a najteže tražiti rešenje kroz rad. Ovi prvi najčešće svoja obećanja brzo zaborave ili ih se sete na sledećim izborima računajući da su birači prethodna zaboravili. Oni koji se opredele da grade svoju zemlju radom, odricanjem i svekolikim pregalaštvom, za one koji misle da žive u njoj, ulivaju poverenje, sigurnost pa i šansu da svojim radom i znanjem obezbede normalne uslove za život svojoj porodici i svakom pojedinačno. Čovek koji radi više od ostalih može da traži više i od drugih. Samo ličnim primerom i napornim radom možemo da očekujemo velike rezultate. Ovo su samo neke od vrednosti koje smo videli u Aleksandru Vučiću i zbog kojih ga bezrezervno podržavamo u kandidaturi za predsednika Republike Srbije i zbog kojih pozivamo simpatizere i sve građane da 2. aprila izađu na izbore i zaokruže kandidata pod rednim brojem šest – Aleksandra Vučića. Drugog aprila odlučujemo da li ćemo graditi Srbiju ili ćemo je ponovo rasprodavati u bescenje“ – poručio je Božidar Vučković, predsednik Pokreta socijalista u Leskovcu.