Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Vesti

Hapšenja u Leskovcu zbog krađe

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu rasvetlili su krađu u menjačnici i jedan pokušaj krađe, saopštila je leskovačka policija.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu rasvetlili su tešku krađu u pokušaju i uhapsili M. K. (37) iz Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ovo krivično delo. On je, kako se sumnja, 5. oktobra, u popodnevnim časovima, oštećenoj, koja se nalazila u dvorištu kuće prišao sa leđa i iz ruku pokušao da istrgne torbicu u kojoj se nalazilo novac, ali je pobegao kada su joj u pomoć pritekli rođaci. Policija je osumnjičenog, uz krivičnu prijavu, privela zameniku osnovnog javnog tužioca. 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu rasvetlili su tešku krađu izvršenu na drzak i bezobziran način i pokušaj krađe u menjačnici, i uhapsili I. A. (29) iz Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ova krivična dela. On je, kako se sumnja, 9. oktobra, prišao sa leđa jednoj ženi i sa vrata joj pokidao zlatni lanac. Takođe se sumnja da je istog dana, maskiran ušao u menjačnicu i uz pretnju zahtevao od radnice da mu preda novac, ali je pobegao kada je ona aktivirala alarm. Policija je osumnjičenog, uz krivičnu prijavu, privela zameniku osnovnog javnog tužioca. Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda odredio mu je pritvor do 30 dana.