Hronika Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Vesti

Hapšenja u Leskovcu zbog nasilja u porodici

U više odvojenih akcija pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u prethodnih nekoliko dana u cilju suzbijanja krivičnih dela izvršenih protiv polne slobode i protiv braka i porodice uhapsili su 41 osobu širom Srbije. Pripadnici PU Leskovac uhapsili su dve osobe zbog nasija u porodici, navodi se u saopštenju Policije.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su N.A. (1960) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. On se sumnjiči da je svojoj ćerki u zadnjih mesec dana više puta upućivao razne pogrdne reči i da je pokušao da je udari svojim automobilom.  Osumnjičeni je priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su V.J. (1982) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. On se sumnjiči da je svom bratu sa kojim živi u zajedničkom domaćinstvu, nakon kraće svađe, pretio kosom za košenje trave i pokušao da ga istom povredi. Osumnjičeni je priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu.