Jug Srbije Kultura Lebane Vesti

Hit komedija! "Škola za ljubavnike" u subotu 22. aprila u Lebanu

Hit komedija! Predstava koju će svako poželeti da podgleda.

U subotu 22. aprila sa početkom od 20 sati u Domu kulture „Radan“ u Lebanu biće odigrana predstava „Škola za ljubavnike“. 

Radnja ove predstave smeštena je u Italiji, krajem pedesetih godina. Muž i žena, jako uspešni u svemu što rade, upadaju u bračnu kolotečinu. Potreba da se iz nje izađe po svaku cenu, dovodi do odluka koje će im promeniti živote.

Naizgled obični bračni problemi, pretvoriće se u neviđene komplikovane situacije, koje će na najkomičniji način probati da reše. Kao što svaka jednačina ima jednu ili dve nepoznate, tako se i u njihovom slučaju javljaju tri “nepoznate“, koje im samo dodatno komplikuju situaciju.

Čudna služavka, kućni prijatelj advokat, kao i unajmljeni profesor za još čudniju školu, potrudiće se da komplikovano dovedu u krajnje zamršeno. Niko od njih nije ono što jeste.

Na brilijantan i komičan način nas Milan Vasić, Jelena Rakočević, Milan Kalinić i ostali, vraćaju u  vreme, kada je moguće bilo nemoguće.

Karte, po ceni od 300 sinara, su u prodaji  svakim radnim danom do 14 sati u zgradi Doma kulture u Lebanu. Broj karata je ograničen.