Društvo Srbija Vesti

HITNO POTREBNA POMOĆ Pomozimo Stefanu da pobedi opaku bolest

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Stefana Pavlovića (2015).

Stefan je rođen 04.03.2015. godine u Leskovcu iz uredno vođene i kontrolisane trudnoće. Bio je zdravo, veselo, razigrano i jako napredno dete sve do svojih pet i po godina. U oktobru mesecu 2020. godine, roditelji su primetili da Stefan krivi glavu na levu stranu. Pedijatar je tvrdio da je u pitanju „promaja“. Pošto se stanje nije menjalo, otišli su kod dečijeg ORL gde se ispostavilo da ima upalu uha. Ubrzo mu se počela kočiti leva strana lica i treperiti oko.

Roditelji u panici i strahu odlaze na specijalistički pregled na detaljnu dijagnostiku gde je uspostavljeno da ima tumor na malom mozgu. Hitno ga iz Niša transportuju za Beograd gde je i operisan  09.11.2020. godine na odeljenju neurohirurgije.

Nakon toga usledile su zračne i hemioterapije. Stefan je jedno vreme bio dobro. Čak je i hodao. Na žalost, roditelji su primetili da je Stefan nestabilan i da gubi ravnotežu.

Stefan što pre treba da nastavi lečenje u inostranstvu jer za njegovu vrstu tumora u našoj zemlji ne postoje tehnički uslovi da se isto nastavi.

Roditelji se obraćaju svim dobrim i humanim ljudima da im pomognu koliko je ko u mogućnosti, kako bi Stefan što pre otišao na lečenje i izlečio se, uživao u odrastanju i igri sa svojom mlađom sestrom.

Sredstva su mu potrebna za odlazak na lečenje u inostranstvo, za specijalističke i kontrolne preglede, rehabilitaciju za lekove kao i za putne troškove i smeštaj.

Da Stefan pobedi opaku bolest! Budimo humani!

Pomozimo Stefanu!

 Upišimo 1057 i pošaljimo SMS na 3030

 Upišimo human1057 i pošaljimo SMS na 455

IBAN: RS35160600000113389751
SWIFT/BIC: DBDBRSBG