Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Srbija Vesti

HITNO potrebna pomoć za malog Stefana iz Leskovca

Malom Stefanu Ranđeloviću starom 3,5 godina iz Leskovca, koji boluje od epilepsije, za dalje lečenje u inostranstvu, u Turskoj, potrebna su novčana sredstva u iznosu od 4.175,00 EURA a ovaj iznos treba sakupiti do 20. oktobra.

Stefan je dečak star 3,5 godine koji je počeo da ima napade sa 9 meseci starosti. Imao je do 20 napada dnevno. U poslednje vreme imao je 2-3 napada dnevno. Njegovi napadi su opisani kao desnostrani trzaji tokom sna koji traju nekoliko minuta. Ima zdravog brata. Porođaj je bio u terminu, težio je 3 kg. Prohodao je sa 2,5 godine. Ne slaže rečenice. Govori samo 2-3 reči. Ima generalizovane interiktalne epileptičke abnormalnosti koje sugerišu generalizovani tip epilepsije.
Sada je neophodno da Stefan ode na dalje lečenje u Turskoj (Acibadem klinika). Cena daljeg lečenja iznosi 4.175,00 EUR. (uračunati troškovi smeštaja i puta)
Pozivamo vas da nastavite sa uplatama na dinarski račun: 165-7010855807-48, devizni račun: 165-7010855831-73, otvoren u Addiko banci i putem PayPal naloga: Paypal.me/pokrenizivot Svrha uplate: Za Stefana
Info centar juga

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Komentara: 1

  1. Zasto nema sms..tako se brze sakupe sredstava..svu srecu zelim malom lepotan..

Komentarisanje je zatvoreno.