Jug Srbije Lebane Vesti

HITNO Zorani Spasić (9) iz Lebana potrebna novčana pomoć, da ozdravi

POMOZIMO MALOJ ZORANI SPASIĆ IZ LEBANA DA OZDRAVI! Broj žiro računa u Societe generale banci je: 275001118805866451

Lebane – „Zorana Spasić je devojčica koja ima samo 9 godina. Operisana u vise navrata a prva operacija bila je u Niš, gde je operisana od slepog creva. Nakon te intervencije doslo je do infekcije stomaka tako da je problem postajao sve veći i prebačena je na kliniku u Tiršovoj.
U Tiršovoj je hospitalizovana na odeljenju gastroenterologije kod pr. Voislava Perišića i pr.Zorana Lekovića. Nakon ispitivanja ustanovili su da je potrebna hiruška intervencija u konsultaciji sa hirurzima profesorima Spasojem Radulovićem, Zoranom Golubovićem i Branislavom Jovanovićem, Zorana je prebačena na hirurgiju gde je operisana od adhezioliza.
Nakon te operacije, operisana je još pet puta od adhezioliza,a nakon šeste operacije stanje se pogoršalo i tada je krenula opstipacija i gubljenje u težini. Posle gastroskopije, endoskopije, irigogrfije, magneta i ostalih pregleda konzilijum profesora hirurga odlučili su da se odstrani deo debelog creva. Kako nije došlo do poboljšanja, pre četiri meseca je urađena još jedna operacija odstranjivanje drugog dela debelog creva“ – napisala je majka male Zorane Spasić kojoj je hitno potrebna pomoć.

zorana-spasic-1

Za dalje lečenje male Zorane Spasić potrebna su velika novčana sredstva a majka male Zorane je samohrani roditelj, bez posla.
Ovom prilikom se pozivaju svi ljudi dobre volje i velikog srca da pomognu maloj Zorani Spasić iz Lebana, da ozdravi!