Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Medveđa Sijarinska banja Srbija Vesti

Humanim činom pružena pomoć porodici Njeguš iz Marovca

Humanitanu akciju prikupljanja pomoći za porodicu NJeguš iz Marovca, iniciralo je Udruženje roditenja dece i osoba sa posebnim potrebama „Srce za decu“.

Do pre samo mesec dana, porodica NJeguš je živela u jako teškim uslovima, u trošnoj kući sa oštećenim krovom. Ovom akcijom za kratko vreme obezbeđena su sredstva za početak radova na njihovoj porodičnoj kući. Saniran je krov pre početka kišne i zimske sezone, a takođe je obezbeđen i zamrzivač i električni šporet. U planu je da se srede plafoni i podovi, kao i dotrajali prozori i vrata od sredstava koja se trenutno sakupljaju.

Predsednik opštine Medveđa, dr Nebojša Arsić je sa saradnicima, obišao ugroženu porodicu, i tom prilikom istakao da je izuzetno zahvalan svim ljudima dobre volje, privrednicima Medveđe, a posebno zaposlenima u lokalnoj samoupravi, koji su se nesebično odazvali ovoj akciji. Plan je da se nastavi sa ovim aktivnostima i da se pomogne svim porodicama koje imaju ovakve ili slične probleme.

Porodici Njeguš iz Marovca hitno potrebna pomoć

Svaka pomoć je dobrodošla. Uplate možete izvršiti putem računa 205-242720-10 sa naznakom „Vaše malo nama puno znači“. Donacije u hrani i odeći sprovodiće se i na dalje, preko Crvenog krsta u Medveđi. Kutije za prikupljanje novca za pomoć poorodici NJeguš postavljene su u Kulturnom centru opštine Medveđa i holu zgrade opštine u Medveđi.

Info centar juga