Jug Srbije Leskovac Vesti

Humanitarna žurka za pomoć malom Ognjenu

Velika humanitarna studentska žurka za malog Ognjena Stojanovića koji boluje od spinalne mišićne atrofije i kome je neophodna je finansijska pomoć za nabavku leka pomoću koga će moći da stane na noge i živi kao svi njegovi vršnjaci, održaće se u sredu 18.oktobra u diskoteci Kuća sa početkom u 20.30 minuta. Ulaz je samo 100 dinara.

Ognjenu Stojanoviću, petogodišnjem mališanu iz Bratmilovca koji boluje od spinalne mišićne atrofije neophodna je finansijska pomoć za nabavku leka pomoću koga će moći da stane na noge i živi kao svi njegovi vršnjaci .

Lek pod imenom Spinraza  za spinalnu mišićnu atrofiju koji je pronadjen  pre godinu dana ima veoma  visoku cenu od 90 hiljada evra po jednoj injekciji , a Ognjenu je tokom prve godine potrebno pet doza , tako da je njegova  porodica  pokrenula akciju prikupljanja pomoći apelujući na sve humane ljude u našem gradu , ali i u zemlji preko  Fondacije Aleksandra Šapića i organizacije „Dar za život“.

Radi pomoći malom Ogiju organizuje se i velika humanitarna studentska žurka za nabavku leka da se raduje i živi kao svi njegovi vršnjaci, a koja će se održati   u sredu 18.oktobra u diskoteci Kuća sa početkom u 20.30 minuta.

Na velikoj humanitarnoj studentsko žurci nastupiće Nani i Maxa show DJ uz super promo cene pića. Ulaz je simboličan i iznosi 100 dinara .

Svi humani ljudi, nadamo se da ih ima puno mogu da pomognu njegovom lečenju , preko Fondacije Aleksandra Šapića i organizacija „Dar za život“, slanjem SMS poruke, tako što se najpre upiše broj 319  kao  i slanjem SMS poruke na telefonski broj 3030.Takodje je moguća i uplata na  tekući račun za Ognjena,  na ime njegove majke Marijane Stojanović kod Agrikol banke : 330-3100103621157-07