Medveđa Sijarinska banja Vesti

HUMANOST NA DELU – Podeljeni paketići deci sa invaliditetom i ometenoj u razvoju

Predsednik opštine Medveđa dr Nebojša Arsić danas je u svom kabinetu uručio novogodišnje paketiće deci ometenoj u razvoju i sa invaliditetom.

Opština Medveđa je ove godine obezbedila 20 paketića za osobe sa posebnim potrebama. Paketiće je kao novogodišnji poklon uručio predsednik opštine, dr Nebojša Arsić lično deci ili roditeljima dece koji nisu mogli da dođu.
„Svestan sam da ni milioni nisu dovoljni da se nadomesti sve za šta su ova naša deca uskraćena. Bilo da je to zdravstveni razlog ili fizička prepreka, zajedničku igru sa društvom, školovanje i ostalo, ne može ništa da zameni. Ovim skromnim paketićima simbolično želimo da pokažemo da mislimo na njih, da smo tu, i da Vi, kao njihovi roditelji niste sami u svemu.“ – rekao je dr Nebojša Arsić.
„Važno je i da smo krenuli sa mrtve tačke, da je formirano udruženje preko koga ćete na mnogo lakši način povući sredstva iz raznih Ministarstava, a mi smo tu uz Vas da sve što je u našoj moći pomognemo oko izrade neophodnih projekata kod fondova za te namene“.

Na kraju su i roditelji izrazili zahvalnost na prijemu i poklonima, kao i rečima ohrabrenja upućenih od strane predsednika opštine Medveđa.

 

Dragana Bajović Milošević