Leskovac Vesti

I ove godine besplatne RADIONICE

Kancelarija za mlade Grada Leskovca raspisuje javni poziv za besplatne radionice stranih jezika i besplatne radionice glume i fotografije.

Nakon uspešno realizovanih radionica ovog tipa prošle godine odlučili smo se da ove godine ponovo ponudimo omladini ovakve kurseve.
U Omladinskom klubu od juna meseca biće organizovani besplatni kursevi engleskog i ruskog jezika, radionice fotografije, kao i glumačke radionice. Kursevi engleskog i ruskog jezika namenjeni su mladima uzrasta od 18 do 30 godina i pretežno će se bazirati na razvoju komunikacionih sposobnostima. Prvi put kancelarija za mlade organizuje besplatne foto radionice za sve ljubitelje fotografije od 18 do 30 godina. Na kraju foto radionica planira se izložba radova učesnika kursa. Obaveštavamo i sve zainteresovane da će kao i prošle godine biti organizovane i glumačke radionice koje su namenjene mladima uzrasta od 15 do 30 godina, ciklus radionice će trajati 3 meseca. Na kraju glumačkih radionica planira se jedna amaterska predstava. Po završetku ovih kurseva planiramo i početak novih i to nemačkog jezika, informatike i kreativnih radionica.

Prijavljivanje za kurseve vršiće se u prostorijama Kancelarija za mlade Grada Leskovca od 18.05.2016. popunjavanjem formulara i trajaće do prijave dovoljnog broja polaznika.