COVID-19 Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Srbija Vesti

Inspektori podneli 5 prekršajnih naloga i jednu prijavu zbog nepoštovanje protivepidemijskih mera, pojačana kontrola od petka

U protekle dve nedelje republičke inspekcije i inspekcijske službe lokalnih samouprava u Jablaničkom okrugu kontrolisali su objekte u kojima se okuplja veći broj ljudi. Kontrole su izvršene u 371 ugostiteljski objekat, trgovinski lanci – 218 kontrola, rođendaonice – 70 kontrola, trgovinski centri – 36 kontrola i pijace – 4 kontrole. Podneto je 5 prekršajnih naloga i jedna prekršajna prijava za nepoštovanje protivepidemijskih mera.

U petak 26. februara u Jablaničkom upravnom okrugu održaće se sastanak sa predstavnicima lokalnih inspekcija kao i predstavnicima republičkih inspekcija gde će se organizovati pojačan nadzor u ugostiteljskim objektima i kažnjavati kako pravana tako i fizička lica koja ne poštuju protivepidemijske mere u suzbijanju Kovida 19, navodi se u saopštenju načelnika Jablaničkog okruga Miloša Ćirića.

 

infocentarjug.rs

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.