Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Vesti

Iz budžeta Grada Leskovca francuskoj kompaniji Freyssinet danas isplaćena suma u iznosu od 4.043.447,00 dinara

Danas je, iz budžeta Grada Leskovca francuskoj kompaniji Freyssinet (Frezine) isplaćena suma u iznosu od 4.043.447,00 dinara, na osnovu presude Apelacionog suda, a za dodatne troškove građenja nadvožnjaka preko železničke pruge.

Podsetimo, Grad Leskovac je u 2018. godini ovoj kompaniji isplatio 24,4 miliona dinara na ime ugovora o izvođenju radova.

Nažalost, Grad Leskovac se još uvek bori sa posledicama pogrešnih poteza prethodnog rukovodstva, trudeći se da svojim građanima pruži najbolje i pored poteškoća sa kojima se susreće trenutno rukovodstvo Grada, navodi se u saopštenju za javnost.

 

(Kraj)

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Komentara: 1

  1. Lepo, lepo. A ko je sklopio taj ugovor? Piše „prethodno rukovodstvo“. Imena ljudi,imena? Lopovi iz prethodnog rukovodstva su preleteli kod ovih sada i opet su tukovodstvo.

Komentarisanje je zatvoreno.