Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Srbija Vesti

Iz revolta prema kompaniji PWW bacili smeće i staklene flaše na regionalni put

Sinoć, nešto posle 19 sati, jedan deo kolovoza na ulazu u Lebanu bio je blokiran i to džakovima sa smećem i staklenom ambalažom. Kako smo saznali od građana koji žive baš pored te deonice puta, džakove su na regionalnom putu bacili građani nezadovoljni uslugama kompanije Por Verner Veber a čije račune, kako oni kažu, uredno izmiruju i ako nemaju kante za otpad a od pre izvesnog vremena ni kontejnere.

Ovi Lebančani kažu da su vidli problem na putu, ne i lica koja su tu ostavila džakove a koji su bili ozbiljna pretnja za sve učesnike u saobraćaju, ali su se oglušili o problemu kao što se, kako oni kažu, o njihovom problemu oglušila pomenuta kompanija, te su se umesto poziva komunalne inspekcije ili policije odlučili za blagoslov onome koji je ovo učinio.

Nakon našeg poziva, lebanska policija regulisala je saobraćaj a radnici Komunalca uklonili smeće i staklo sa kolovoza. Na svu sreću nije došlo do neke nezgode jer je ova deonica puta slabo osvetljena.

Kako saznaje Info centar juga, predsednik opštine Lebane, Ivan Bogdanović zakazao je za danas hitan sastanak sa direktorom kompanije PWW iz Leskovca, Srđanom Nisićem a povodom gorućeg problema koji lebančani imaju sa uslugama ove kompanije.

 

Info centar juga