Jug Srbije Lebane Vesti

Izvučeni parovi 42. Vidovdanskog turnira u Lebanu

Izvlačenjm parova u svim kategorijama sinoć je otvoren 42. Vidovdanski turnir u malom fudbalu u Lebanu. Zbog kiše koja u lebanu pada nekoiliko dana sinoć nije odigrana revijalna utakmica između prošlogodišnjeg pobednika i reperezentacije grada.

Za ovogišnji turnir prijavilo se ukupno 55 ekipa u svim kategorijama. 26 ekipa nadmetaće se u kategoriji seniora i oni su podeljeni u dve grupe. 

Nosilac grupe A je prošlogodišnji pobednik Max bet, a nosilac gurpe B je prošlogodišnji finalista Vlada Invest skuteri kaže za naš sajt član takmičarske komisije Vidovdanskog turnira Miroslav Marjanović.

„Prva dva kola se igra po kup sistemu, a posle se prelazi na bod sistem. Ove godine vremenske prilike nam ne idu na ruku tako da je početak takmičenja odložen za dan ili dva, u zavisnosti od vremena“ ističe Marajnović.

Turnir će trajati 14 radnih dana a za pobednike su obezbeđene i vredne nagrade. Pobedničkoj ekipi u seniorskoj kategoriji za osvojeno I mesto pripašće 120.000 dinara, pehar i diploma. Drugoplasirana i trećeplasirana ekipa ekipa takođe dobijaju novčane nagrade, pehar i dplomu. Veterani za osvojeno prvo mesto dobijaju novčanu nagradu, pehar i diplomu, a za drugo mesto pehar i diplomu, dok će petlići i pioniri za prvo i drugo mesto dobiti pehar, medalje i diplomu.

Organizator ovogodišnjeg Vidovdanskog turnira je Sportsko rekreativni centar Lebane u saradnji sa Opštinskim Fudbalskim savezom, Sportskim savezom i FK „Radan“ Lebane. Generalni pokrovitelj Vidovdanskog turnira je opština Lebane.