Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Srbija Vesti

Jelena Rozga sinoć održala koncert na 32. Roštiljijadi

Hrvatska pop pevačica Jelena Rozga sinoć je na 32. Roštiljijadi održala koncert, koja je iste večeri slavila i svoj rođendan u Leskovcu.

Pre samog koncerta organizovan je prijem za Jelenu Rozgu u kabinetu i Svečanoj sali grada Leskovca.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je poželeo dobrodošlicu gošći, čestitao joj rođendan i obradovao tortom:

„Zahvaljujući specijalnoj recepturi, umešnim majstorima i dobroj organizaciji, Leskovac je ustoličio tradiciju roštilja, i već 32 godine Roštiljijada je najveći i najposećeniji festival roštilja u Srbiji, ali i u regionu i kao što znate, prošle godine je proglašena najboljom manifestacijom u našoj Srbiji i regionu.

Zahvaljujem našoj večerašnjoj gošći koja je prevalila preko 1000 kilometara kako bi nastupila na centralnom gradskom trgu. U duhu čuvenog leskovačkog gostroprimstva Vam želim toplu dobrodošlicu, nadam se da ste imali vremena da probate neke od naših ukusnih đakonija i da će vas lepe uspomene naterati da ponovo budete naš gost. Posebno zato što ove godine svoj rođendan slavite sa nama u Leskovcu“.

„Prvi put sam u Leskovcu i izuzetno mi je drago što ću večeras pevati pre ovdašnjom publikom. To su divni ljudi koji me čekaju da zajedno pevamo stare, ali i neke nove hitove“, poručila je Rozga.