Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Sport Vesti

Još jedna pobeda Lebančana, ovog puta u Nišu i to rezultatom KK Trijumf NIŠ – KK Radan LEBANE 75 : 82

U okviru 3. kola Srpske lige Istok u SC „Šivara“ u Nišu odigran je meč između domaćina, ekipe KK Trijumf NIŠ i KK Radan iz Lebana.

Košarkaši KK Radana u ovaj meč ušli su oslabljeni neigranjem dvojice možda i najboljih igrača tima Ivković Dimitrija i Denić Nikole zbog bolesti.

KK Trijumf NIŠ – KK RADAN 75 : 82 (12:25, 15:24, 20:23, 19:19)

Za ekipu KK Radana poene su pistigli Miloš Zdravković – 24, Aleksandar Ilić – 11, Nikola Veličković – 9, Dušan Stojanović – 14, Stefan Božić – 3, Nemanja Dejanović – 9, Djordje Jovćc – 3, Mihajlo Ilić – 9. Kod ekipe domaćina najistaknutiji bio je kapiten B. Sibinović sa 21 poenom.

Igrač utakmice u meču odigranom u „Šivari“ bez sumnje bio je Miloš Zdravković centar KK Radana postigavši 24 koša, dominirajući ispod obruča na obe strane terena. U ovaj meč Lebančani su ušli kao favoriti i na početku istog sve je ukazivalo da će ovo biti još jedna laka pobeda u nizu, ali mladi tim domaćina uspeo je da rezultatski vrati u meč i učini ovu kosarkašku predstavu zanimljivijom. Sve u svemu na kraju zaslužena pobeda Lebančana koji ovom pobedom ostaju na prvom mestu Druge Srpske lige Istok.

U sledećem kolu prvenstva ekipa KK Radana dočekuje KK Hisar iz Leskovca.

 

infocentarjug.rs

 

dits