Lebane Vesti

JOVIĆ: "IZČLANI SE JEDAN A UČLANI STO JEDAN"

U prostorijama Srpske napredne stranke u Lebanu, učlanilo se 117 Lebančana. Ovaj sastanak bio je u znaku realne podrške predsedniku SNS-a  Aleksandru Vučiću.

„Ovde smo se okupili kako bi pre svega dali podršku našem premijeru Aleksandru Vučiću i ne znam da li se negde dogodilo, da se u jednom danu, u jednoj stranci učlani 117 ljudi. Zli jezici govore kako se stranka cepa a evo i primera, izčlani se jedan a učlani sto jedan“ – rekao je Goran Jović, poverenik Srpske napredne stranke u Lebanu.

20151201_181129
Prostorije Srpske napredne stranke su bile zaiste male kako bi primile sve članove, pa je veliki broj ljudi bio napolju.
„Stalno me pitate kada cemo preuzeti vlast u Lebanu, evo kazem vam da hoćemo, budite uvereni u to ali moramo raditi temeljno a ne površno i budite uvereni da ćemo ovakve sastanke držati „tamo“ a ne ovde. Ja vam mogu obećati da ćemo raditi maksimalno na otvaranju novih radnih mesta ali realnih radnih mesta. Nećemo zadržavati mlade na taj način što ćemo ih gurati po budžetskim ustanovama da završe praksu pa posle toga „kud koji mili moji“. Naš prioritet je otvaranje novih radnih mesta za sve“ – kazao je Jović.

20151201_182930
Ovom sastanku je prisustvovao i Dejan Jovanović, član IO SNS koji je najpre pozdravio „lopove“ koji su nedavno obili prostorije ove stranke, odneli spiskove članova i poručio da su baš oni učinili i doprineli ojačavanju ove stranke.

20151201_1829131

Goran Jović, poverenik Srpske napredne stranke, je rekao da će naredni sastanak sa članovima biti održan u Dom kulture „Radan“.

 

20151201_182944