Leskovac Vesti

Jugmedia proslavila peti rođendan

Informativni portal Jugmedia obeležio je večeras 5 godina postojanja i rada.

Leskovac – Na koktelu koji je tim povodom upriličen u jednom leskovačkom restoranu okupilo se nekoliko desetina zvanica i prijatelja ovog portala. Kako je istakla vlasnica i glavna i odgovorna urednica Milica Ivanović, Jugmedija je plod zapravo jedne velike ljubavi prema novinarstvu, ali i jednog revolta prema velikim medijima u kojima sve manje ima mesta za događaje van Beograda i za velike probleme malog čoveka iz provincije.
„Baš zato smo ponosni što su oči tih velikih danas uprti i u našu Jugmediu i što naše tekstove prenose svi značajni internet, elektronski i štampani mediji“ istakla je Ivanovićeva.

jugmedia-5-rodjendan-007 jugmedia-5-rodjendan-011 jugmedia-5-rodjendan-012

Obraćajući se prisutnim gostima gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović istakao je da danas u eri novih tehologija sve veći primat imaju on line mediji. On je poželeo Jugmediji još mnogo dobrih, objektivnih, ali i kritičkih tekstova.

jugmedia-5-rodjendan-010 jugmedia-5-rodjendan-004 jugmedia-5-rodjendan-009

Koktelu su pored gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića prisustvovali i predsenici opština Medveđa i Vlasotince Nebojša Arsić i Zoran Todorović, ali i mnogobrojne kolege novinari i ljudi iz javnog kulturnog i političkog života Leskovca.

jugmedia-5-rodjendan-003 jugmedia-5-rodjendan-005 jugmedia-5-rodjendan-001