Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Vesti Zdravlje Žena

„Kako sam pobedila rak“ javna ispovest Ivane Aleksić u sredu 01. novembra u Lebanu

U sredu 01. novembra sa početkom od 18 sati , u Domu kulture u Lebanu, održaće se tribina pod nazivom „Kako sam pobedila rak“ javna ispovest Ivane Aleksić.

U uvodnom delu govoriće, strukovni medicinski radiolog Ivan Milošević koji kaže da bez obzira što je u svakom pogledu, civilizacija napredovala, čovek u savremenom društvu je sve bolesniji i bolesniji, sve usamljeniji i sve manje humaniji. Čovek je postao rob vremena i novca. Za zdravlje kao najveće bogastvo se seti kada ga izgubi i postane bolestan. Priroda kao najveća i najbogatija apoteka, koja će svakome sve što mu je potrebno rado i besplatno dati, potpuno je zaboravljena i otuđena od čoveka u savremenom društvu. Uporedo čovek se odvojio od stvoritelja ( Boga), koji je osmislio da čovek bude stub svih živih bića.

„Novi način života i ishrane je put do ozdravljenja“ – poručuje  strukovni medicinski radiolog Ivan Milošević.

Glavnu reč na tribini imaće Ivana Aleksić, koja je javno pristala da govori o svom zdravstvenom problemu „KAKO SAM POBEDILA RAK“ . Ljudi koji su imali prilike da se susretnu sa takvim osobama ili da budu stalno u neprosrednoj blizini , dobro znaju kroz kakvu agoniju prolaze bolesne osobe od karcinoma. Na žalost mnogi na samom startu izgube volju za život i predaju se. Nije radak slučaj da sami sebi oduzmu život. Ivana Aleksić tako nije razmišljala. Ova mlada i hrabra Heroina uhvatila se u koštac, borila se i pobedila rak. Ivana je poslala jednu poruku da u najtežim trenucima, gde je javne zdravstvene institucije odbacuju i prepuštaju pelijativnoj negi,  kada ostanete potpuno sami , ne treba posustati već upotrebiti poslednji atom snage i veru u Boga. Taj poslednji atom snage je Ivanu digao iz postelje.

Veče Ivane Aleksić, neće biti izgubljeno vreme, već opomena da vreme i novac nisu najvažnije stvari u životu. Njenu hrabru besedu podržalo je društvo za popoulacionu politiku „BREG“ dr Boro Vujasin gde je na njihovom međunarodnom kongresu  „ISHRANA BUDUĆNOSTI“, Ivana pozvana da prisustvuje i pred nekoliko stotina delegata iz celoga sveta iznela svoj možda jedinstveni slučaj.

Ovom prilikom pozivaju se svi građani opštine Lebane da dođu u sredu 01. novembra od 18 sati u Domu kulture i poslušaju ispovest ove mlade devojke koja je iz najteže borbe izašla kao najveći pobednik. 

 

(Kraj)

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

2 thoughts on “„Kako sam pobedila rak“ javna ispovest Ivane Aleksić u sredu 01. novembra u Lebanu”

  1. Svaka cast ovoj devojci, samo napred, velike zasluge za nju iz Nisa!!!

  2. Kako doci do ove devojke, makar za savet jer moj otac ima karcinom i hoce da se bori sa njim ali kako?! Molim Ivanu za pomoc!?

Komentarisanje je zatvoreno.