Leskovac Sport Vesti

Karate klub Bušido poziva na javni čas fizičke kulture

Leskovački karate klub Bušido, sada već tradicionalno jednom mesečno organizuje javni čas fizičke kulture.

Kako ističu u ovom klubu poziv da prisustvuju i aktivno se uključe i vežbaju je upućen svima, kako deci koja treniraju u klubu tako i njihovim roditeljima, prijateljima i svima onima koji se sportom ne bave profesionalno. Rekreativno vežbanje je vrlo značajan vid fizičkog vežbanja pojedinca, pogotovo onih koji se sportom nikada nisu bavili. Za rekreativno vežbanje ne postoji starosna granica. Za ovakav vid vežbanja potrebna je volja i potreba tela za unosom pozitivne energije, potreba da se organizam probudi, a izbaci sva negativna energija uz adekvatno disanje i primeren intenzitet treninga srazmeran vežbačima rekreativcima, naglašavjau u ovom klubu.

Ako već imate obavezu da svoje dete dovedete na trening, priključite se i vi, vežbajte zbog sebe. Potrošite svoje vreme na adekvatan i zdrav način.
Bićete uzor i primer svom detetu, uz to bićete i fizički aktivni. Cilj nam je da ovo postane praksa, da se sastajemo češće i da vežbamo sa vama, poručuju iz karate kluba Bušido. Svi koji žele da vežbaju imaju poziv ovog kluba da prisustvuju javnom času fizičke kulture večeras od 19.15 u fiskulturnoj sali leskovačke gimnazije.