Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Srbija Vesti

Katalog otvorio novi Poslovni centar u Leskovcu

Jedna od najstarijih računarskih firmi u Leskovcu i Jablaničkom okrugu, Katalog, juče je otvorila svoj novi Poslovni centar, na površini od preko 300 metara kvadratnih, u blizini Leskovačkog kulturnog centra.

Kako u kompaniji kažu, ideja za otvaranjem Poslovnog centra se razvila radi bolje komunikacije sa klijentima i pružanja kvalitetne podrške u poslovanju preduzećima u svim segmentima, koji uključuju nove tehnologije i poboljšanje poslovnih procesa. Svi zainteresovani će moći da se informišu o novitetima i aktuelnim rešenjima čestih problema sa kojima se suočavaju, i da uz to imaju svu stručnu i tehničku podršku zaposlenih. Pored prodaje, zaposleni u Katalogu svojim klijentima će nastaviti da pružaju veliki broj usluga, poput servisa, licenciranog video nadzora, izrade softvera po zahtevu klijenata, android aplikacija, bekap rešenja i sve od IT tehnologije.

Otvaranju je prisustvovao gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović koji je tim povodom kazao da se ova porodična kompanija osnovana 1993. godine tokom minulih decenija razvijala te da se potreba za otvaranjem većeg objekta u koji je uloželo 23 miliona dinara nametnula:

„U Katalogu koji je prvi na jugu Srbije organizovao Sajam tehnike u Leskovcu, dugogodišnjem partneru Majkrosofta, trenutno radi 21 radnik, a zbog ubrzanog razvoja će zaposliti još 10 naših sugrađana do kraja godine“ rekao je gradonačelnik i najavio da će u toku tekuće nedelje u Leskovcu biti otvoren proizvodno prodajni objekat kompanije DIT’S i Akva park i naglasio da je to siguran pokazatelj činjenice da je grad Leskovac opravdano nosilac BFC sertifikata za lokalnu samoupravu sa povoljnim poslovnim okruženjem sa najvišim procentom ispunjenosti kriterijuma u Srbiji od 96,33%.

Maksim Vasilev, vlasnik kompanije Katalog, je u svom obraćanju objasnio da je novi Poslovni centar pre svega orijentisan ka pravnim licima i da će im primarna delatnost biti pružanje konsultantskih usluga svim pravnim licima u Jablaničkom regionu:

„Budući da su oni osnovna cigla privrednog razvoja juga, treba im pomoć oko tehnološkog razvoja naročito u delu uvođenja novih fiskalnih uređaja, elektronskih faktura, kao i internet prodaje, mi ćemo im pomagati sa 15 obučenih radnika“ – rekao je Vasilev i zahvalio se gradonačelniku i lokalnoj samoupravi na dobroj saradnji.

Pored pružanja konsultantskih usluga u donjem delu Poslovnog centra nalazi se prodajni objekat računarske opreme i bele tehnike, a artikli će do kraja nedelje biti na sniženju.

 

infocentarjug.rs