Društvo Leskovac Vesti

Klub nauke od sledećeg meseca i u Leskovcu

Od narednog meseca u Leskovcu će biti otvoren Klub za razvoj nauke, koji će raditi u okviru Centra za stručno usavršavanje. Kako je rečeno na prijemu koji je gradonačelnik Goran Cvetanović, priredio za direktora Centra za promociju nauke, Namenju Djordjevića sa sradnicima, klub će biti mesto okupljanja talentovanih učenika ovog kraja.

29.02. cvetanovic

„Leskovac je jedan od 12 gradova u kojima uspešno deluje Centar za stručno usavršavanje koji je mesto edukacije učenika i nastavnog osoblja, zato i raduje činjenica da je beogradski Centar za promociju nauke rešio da u okviru ove institucije otvori Klub za razvoj nauke“, kazao je gradonačelnik , Goran Cvetanović i dodao da klub kao mesto okupljanja maldih imaće punu podršku lokalne smouprave, kao i sve inicijative koje su podržane zato što su mladi budućnost Leskovca i Srbije i ilustrovao podatkom da
je i do sada finansirana svaka akcija mladih.

29.02. 2

29.02. 1

Nemanja Djordjević direktor centra za promociju nauke , kazao je da otvaranjem Kluba za razvoj nauke resorno ministrastvo želi da da doprinos decentralizaciji nauke. Klub nauke zaživeće u jednom delu Centra za stručno usavršavanje i biće umrežen sa drugih 11 klubova u zemlji.

cvetanovic i nemanja