Izbori 2020 Jug Srbije Leskovac Vesti

Koalicija oko naprednjaka predala izbornu listu u Leskovcu

Koalicija Aleksandar Vučić – za našu decu predvođena Srpskom naprednom strankom predala je danas Gradskog izbornoj komisiji listu za izbor odbornika u Skupštini grada Leskovca. Listu je predao predsednik Gradskog odbora Leskovac dr sci. med. Goran Cvetanović.

„Ono što ovu listu posebno odlikuje je 45 ljudi koji nikada nisu obavljali funkciju odbornika. Od toga 35 mladih i osoba u najboljim godinama. To je čak 60% novih imena na listi koja predstavnja idealan spoj iskustva i mladosti, mudrosti i novih ideja i to je idealna kombinacija za naš cilj. Za razvoj, ekonomsko osnaživanje, uzdizanje društva, grada i zemlje. Procenat od 60% novih, uglavnom mladih lica, pokazuje da Srpska napredna stranka veruje u mlade i pruža im podršku kao što to radi i grad Leskovac“ – kazao je Cvetanović i zahvalio se svima koju su juče i danas dali potpis podrške listi Srpske napredne stranke za parlamentarne i lokalne izbore.

„Srpska napredna stranka i njeni koalicioni partneri će Leskovac i čitavu Srbiju nastaviti da vode putem reformi, rasta životnog standarda i boljeg života. Do sada smo svim urađenim ucrtali put sigurnosti i zbog toga ne strahujemo od onoga što je ispred nas“ – rekao je Cvetanović i uz reči „Živela Srbija, živeo Leskovac“ pozvao građane da 26. aprila izađu na izbore i svojim glasom podrže koaliciju Aleksandar Vučić – za našu decu.

Lista „Aleksandar Vučić – za našu decu“ predata je sa 2669 potpisa podrške.

 

Info centar juga