Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Srbija Vesti

Koncert Vesne Zmijanac na leskovalkoj Roštiljijadi

Sinoć je koncert za pamćenje na leskovačkoj Roštiljijadi održala Vesna Zmijanac. Kako je istakla, počastvovana je što se posle 28 godina nalazi u Leskovcu.

„Izuzetna je čast pevati posle više od dve decenije u Leskovcu. Uvek sam se radovala kada treba da dođem u vaš grad. Sa vašom publikom je uvek i najlepše i najlakše. Ovde svi dobro pevaju i mi smo uvek zajedno odrađivali moje koncerte. Biće tako i sada“, rekla je Vesna Zmijanac.

„Imali smo zadovoljstvo da čitavu nedelju provedemo u društvu dobrih prijatelja, gostiju, estradnih umetnika i ljubitelja dobre hrane i zabave. Gostima smo pokazali šta je pravi Leskovački merak i prava srpska i leskovačka gostoprimljivost“, kazao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović koji je dodao da je siguran da će svi uživati u koncertu.

Jedna od najvećih muzičkih zvezda osamdesetih i devedesetih godina, Vesna Zmijanac je poznata po tome što je postavila nove standarde po ugledu na svetski šou-biznis u domenu javnog nastupa, spotova i scenskog izgleda.

Najveći hitovi u njenoj karijeri su: Nevera moja; Dođi što pre; Ne kunite crne oči; Kunem ti se životom; Kad zamirišu jorgovani, sa Dinom Merlinom; Kazni me, kazni; Svatovi; Idem preko zemlje Srbije; Sebi sam bila i rat i brat; Malo po malo. Do sada je izdala četrnaest albuma, šest singlova i nekoliko kompilacija. Pored pevačke karijere pojavljivala se i u nekoliko serija i filmova, kao što su Sok od šljiva, Kamiondžije 2, Kamiondžije opet voze.