Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Sport Srbija Vesti

Košarkaši Radana potvrdili dominaciju u prvenstvu pobedivši ekipu iz Svrljiga

U poslednjem kolu II Srpske lige Istok košarkaši KK Radana potvrdili su dominaciju u prvenstvu. Okitivši se titulom jesenjeg prvaka lige bez poraza. Savladana je ekipa KK Svrljig iz istoimenog mesta rezultatom 87 : 66 (30:18 , 22:15, 24:20, 11 :13)

Košarkaši Lebanskog tima dominirali su tokom celog meča, kao pojedinac i najbolji strelac tima opet kao po navici bio je Dimitrije Ivković postigavši 26 poena. U stopu pratio ga je iskusni centar domaćina Nikola Denić. Na ovom meču najbolju partiju od prelaska u zelenobele pružio je Đorđe Jović plej Lebančana. Ostali igrači odradili su svoje zadatke dobijene od trenera Ilića.

Ekipa KK Radana kao jedinstveni sklop igrača iz sopstvenog pogona koji će nositi dres i u narednim godinama potpumognuti iskusnom centarskom linijom sa ekipom Zaječara glavni su kandidati za viši rang takmičenja. Uz napomenu da su Zajčarce u direktnom duelu dobili sa 20 poena razlike.

Poene za KK Radan postigli su: D. Ivković – 26, Đ. Jović – 19, M. Zdravkobić – 14, N. Denić – 20, A. Ilić – 3, D. Stojanović – 5.

Predstoji pauza a prvenstvo se nastavlja 28. januara 2022. godine kada ekipa KK Radana dočekuje komšije iz Bojnika.

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Komentara: 1

  1. Bravo za nase kosarkase,sve cestitke na postignuti uspeh.Samo nastavite tako.

Komentarisanje je zatvoreno.