Hronika Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Vesti

Lebančani, koji su sinoć sleteli automobilom u korito reke, zadržani na bolničko lečenje

U saobraćajnoj nezgodi koja se sinoć dogodila u Lebanu, oko 23 sata, povređena su dva lica, potvrđeno je Infocentru.

„Muškarac B.D. (1995) iz  Lebana, zadobio je povrede u vidu nagnječenja i više rana po glavi i licu, nagnječenje grudnog koša sa prelomom više rebara i rana u predelu levog ručnog zgloba. Nakon zbrinjavanja povreda i dijagnostike urgentno je za portal infocentarjug.rs rekao direktor Opšte bolnice Leskovac, Nebojša Dimitrijević u UKC Nis, dok je Z.S. (1995) iz Lebana zadržan na odeljenje hirurgije u leskovačkoj bolnici, zbog povreda u vidu nagnječenja glave sa krvnim podlivima u predelu lica, nagnječenje grudnog koša i prelom kostiju podlaktice leve ruke“- rekao je za portal infocentarjug.rs direktor Opšte bolnice Leskovac, Nebojša Dimitrijević.

Saobraćajna nezgoda dogodila se sinoć u Lebanu kada je putnički automobil sleteo u korito reke Jablanice, potvrđeno je i iz Policijske uprave Leskovac.

 

infocentarjug,rs

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.