Lebane Vesti

LEBANE: DAN PREDŠKOLSKE USTANOVE "DEČIJI VRTIĆ DEČIJA RADOST"

PU „Dečiji vrtić-dečija radost“ iz Lebana proslavila je svoj 45-ti rođendan a za ovu priliku predškolci su pripremili predstavu pod nazivom „Kraljica pčela“.

555567
„Proslavili sm 45-ti rođendan sa decom i njihovim roditeljima a kao sto ste i sami imali priliku da vidite i uživate, naši predškolci su nam pripremili jako lepu muzičko-dramsku predstavu sa vaspitačima Borkom Stošić i Slavicom Grujić. Kada su kostimi u pitanju imali smo i pomagače, kojima se vom prilikom zahvaljujem“- rekla je Nevena Zdravković,direktor ove ustanove.

SLIKA 4
U priremu predstave bili su uključeni i ostali vaspitači ove ustanove a deca su svoje uloge izneli kao pravi glumci, za šta su bili nagrađeni velikim aplauzom.

555556
Ovoj svečanosti, pored mnogobrojnih roditelja, prisustvovali su: Goran Pejković, direktor OŠ „Radoje Domanović“, Srđan Milenković, direktor Tehničke škole, Marko Miljković, zamenik predsednika opštine Lebane, Marina Arizanović,pedagog PU „Hiljadu i jedna radost“ iz Leskovca, Dragana Gocić Vukadinović, direktor Centra za socijalni rad u Lebanu i na posletku je došao i Srđan Jović, predsednik Skupštine opštine Lebane.

SLIKA 1

SLIKA 2

55555677