Lebane Vesti

Lebane: Danas sednica skupštine opštine

U Lebanu se danas održava druga sednica Skupštine opštine, na čijem dnevnom redu se nalazi 38 tačaka. Odbornici će odlučivati o završnom računu opštine Lebane za 2015. godinu ali i o imenovanju novih VD direktora u Vodovodu, Komunalcu, Turističkoj organizaciji, Domu kulture i Domu zdravlja. Na dnevnom redu je i imenovanje novih članova upravniuh i školskih odbora.

Lebane – Druga sednica skupoštine opštine Lebane počela je danas u 10 sati. Sednici prisustvuje 30 od 31 odbornika, koliko ih ima u lokalnom parlamentu.

Sednica SO Lebane 05 Sednica SO Lebane 01 Sednica SO Lebane 03

Na dnevnom redu se nalazi 38 tačaka. Na današnjoj sednici biće izabrani novi VD direktori u Vodovodu, Komunalcu, Turističkoj organizaciji, Domu kulture i Domu zdravlja. Na sednici će biti razrešeni stari i imenovani novi članovi Upravnih odbora u Domu zdravlja, Centru za socijalni rad, Dečjem vrtiću, Turističkoj organizaciji, Agenciji za lokalni ekonomski razvoj, biblioteci „Branko Radičević“ i Domu kulture „Radan. Biće promenjeni i članovi nadzornih odbora u Vodovodu, Komunalcu, Direkciji za planiranje i izgradnju i u sportskom centru „Radan“. Na sednici će se odbornici još izjašnjavati i o promeni članova školskih odbora u Gimnaziji, STŠ „Vožd Karađorđe“, OŠ „Radovan Kovačević Maksim“, OŠ „Vuk Karadžić“, OŠ „Radoje Domanović“ iz Bošnjaca i u dečjem vrtiću „Dečja radost“. Biće imenovan i novi zaštitnik prava pacijenata, zatim novi članovi radih tela u Skupštini opštine, novi članovi opštinskog štaba za vanredne situacije, zatim biće izabrani novi članovi komisije za izradu plana zaštite od poplava, te novi članovi komisije za izradu godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta.