Lebane Vesti

Lebane: Kupite jednu čestitku i pomozite maloj Zorani

U petak ispred Doma kulture u Lebanu, u vremenu od 11,00 do 15,00 časova vršiće se prodaja  Novogodišnjih čestitki, koje je napravila likovna radionica Doma kulture Lebane.

Novogodišnja čestitka košta 100,00 dinara a novac od prodatih čestitki biće uplaćen na račun male Zorane Spasić iz Lebana. O maloj Zorani smo već pisali i pozivali sve naše čitaoce da pomognu koliko su u mogućnosti. Za Zoranino dalje lečenje potrebno je sakupiti 200.000,00 dinara a do sada, kako smo saznali od Zoranine majke, je sakupljeno tek 60.000,00 dinara.

„Pozivam sve ljude dobre volje, da dođu i kupe čestitku kako bi bar na ovakav način pokazali maloj Zorani i njenoj porodici da smo uz njih i da smo voljni da pomognemo“ – rekao je Marko Todorović, direktor Doma kulture u Lebanu.

A u subotu od 21 sat u holu Doma Kulture biće organizovana velika žurka za sve omladince. Prisutne će zabavljati Catfish company (Lebanska rok grupa) i DJ Dule a novac prikupljen od prodatih ulaznica, po ceni od sto dinara, biće uplaćen takođe na račun male Zorane Spasić iz Lebana.