COVID-19 Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Srbija Vesti

Lebane: Obaveštenje o iskazivanju interesovanja o vakcinisanju protiv Kovid-19

U dosadašnjem periodu borbe protiv epidemije izazvane virusom Kovid-19, pored primene svih mera, imunizacija stanovništva predstavlja najefikasnije sredstvo za suzbijanje epidemije i zaštitu zdravlja ljudi.

Obaveštavaju se građane opštine Lebane kao i svi zaposleni u Opštinskoj upravi Lebane, direktne i indirektne budžetske korisnike, zaposlene u Ustanovama, Javnim preduzećima i svim ostalim organizacijama da možete iskazati interesovanje za vakcinisanje protiv Kovid-19 na sajtu opštine Lebane, tako što ćete se prijaviti za vakcinisanje preko postavljenog banera ka portalu e-Uprava.

Obaveštenje o iskazivanju interesovanja o vakcinisanju protiv Kovid-19

Da bi se popunio upitnik potrebno je kliknuti na obeleženo polje „Pokreni uslugu“, nakon čega se otvara formular koji treba popuniti i uneti tražene podatke.

Kako se navodi da na portalu E-uprave, gradjani mogu da odaberu bilo koju vakcinu protiv korona virusa koju je odobrila Agencija za lekove i medicinska sredstva, ili željenog proizvodjača vakcine, jednog ili više njih.

O terminu i mestu vakcinacije građani će biti obaveštavani putem imejla ili SMS poruke, a upitnik se može popuniti i za članove porodice.

 

infocentarjug.rs