Hronika Lebane Vesti

LEBANE: OBIJENE PROSTORIJE SNS A SA UKRADENIH SPISKOVA LAŽNI POZIVI

Prostorije Srpske napredne stranke u Lebanu obijene su u petak veče a iz istih su odneti spiskovi članova i mesnih odbora.
Ovo nije prvi put da se prostorije SNS-a obijaju. Ne tako davno nestala je i stranačka zastava.
Goran Jović, poverenik OO SNS-a u Lebanu, jako je razočaran činjenicom da se ovakve stvari dešavaju u centru Lebana, gde se i nalaze prostorije ova stranke, tačnije do jedne poznate banke u ovom gradu, koja ima video nadzor a da počinioci ne budu pronađeni i otkriveni. U blizini prostorija SNS-a nalazi se raskrsnica, u Lebanu poznatija kao „Džamija“ koja je pod video nadzorom.
Danas smo nezvanično saznali, da su neki članovi ove stranke, čija su imena i kontakt telefoni na ukradenim spiskovima, bili pozivani telefonom da se danas jave na „hitan sastanak“ u stranačkim prostorijama.
U SNS-u ovu informaciju, našoj redakciji, nisu ni potvrdili a ni demantovali.

Interesanto je to, da je na FB Stranici pod nazivom „Povereništvo SNS Lebane“ 21.11.2015. godine u 11:14 objavljen status (koji prenosimo u celosti) „Danas 21.11.2015. u 16:00 i 20:05 u vestima na TV B92 gledajte o proneveri aktuelne vlasti u Lebanu“ a već uveče, istog datuma, obijene su kancelarije!?