Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Vesti

Lebane od noćas bez vode zbog havarije na glavnom vodu

Građani opštine Lebane od noćas su ostali bez vode zbog havarije na glavnom vodu u Novom naselju „kod Bukala“. Miodrag Živković, direktor lebanskog Vodovoda rekao je za Infocentar da su radnici na terenu i da bi, za nekih tri do četiri sata, havarija mogla biti sanirana.

ICJ – Mesto gde je pukla cev

„Ekipa je na terenu a dosta vremena smo izgubili dok smo pronašli gde je problem, obzirom da je cev pukla baš u reku a i sam prilaz je nepristupačan. Ukoliko sve ide po planu havarija bi trebalo da bude sanirana za nekih tri do četiri sata ali vam to ne mogu reći sa sigurnošću obzirom da je u pitanju glavna cev i da je pukla u reku, što dodatno otežava posao našim radnicima. Molim građane za razumevanje i strpljenje“ rekao je Živković za Infocentar.

ICJ – Pukla glavna vodovodna cev kod „Bukala

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.