Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Politika Vesti

LEBANE: Povereništvo SNS-a i lokalno rukovodstvo osudili večerašnji upad demostranata u RTS

Povodom večerašnjeg upada demostranata u zdragu RTS-a, Povereništvo SNS-a u Lebanu oglasilo se saopštenjem za javnost koje prenosimo u celosti:

Povereništvo Srpske napredne stranke Lebane i rukovodstvo opstine Lebane oštro osuđuju vandalski upad Đilasovih, Obradovićevih, Jeremićevih i Trifunovićevih otpadnika u zgradu RTS-a koji na nasilan način pokušavaju da skrenu pažnju zbog propalih demonstracija. Tražimo od relevantnih institucija države Srbije da preduzmu sve odgovarajuće zakonske mere prema ovakvim vandalima koji na ovaj način samo urušavaju ugled naše zemlje u svetu. Dajemo punu podršku Vladi Republike Srbije i Predsedniku Aleksandru Vučiću u sprovođenju reformi kao i svim institucijama Republike Srbije u sprovođenju zakonskih mera prema izgrednicima i onima koji pokušavaju da nasilnim putem menjaju vlast, navodi se u saopštenju.

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.