Lebane Vesti

Lebane: Završna konvencija DSS-a

U holu Doma kulture „Radan“ u Lebanu danas je održana završna konvencija Demokratske stranke Srbije kojoj je prisustvovala i predsednica te stranke Sanda Rašković Ivić.

3

 

Prisutnima se najpre obratila dr Katarina Veselinović, nosilac liste DSS u Lebanu.

2

„Naš prvi zadatak, kada budemo došli na vlast, biće formiranje otkupnih centra za poljoprivredne proizvođače kako bi lakše plasirali robu na rusko, evropsko pa i svetsko tržište. Takođe nam je cilj da pomažemo finansijski mlade preduzetnike. Cilj nam je da dovedemo i neke investitore kako bi smanjili broj nezapošljenosti u našoj opštini“ – rekla je Katarina Veselinović, nosilac liste broj 5 u Lebanu.

1

Predsednica DSS-a rekla je da program DSS stavlja porodicu na prvo mesto, jer bez porodice nema države, a bez države ni mi ne postojimo. Sanda Rašković Ivić je, obraćajući se prisutnima, istakla da se ova stranka bori i da će se boriti i dalje protiv bele kuge, što, kako je rekla, znači da se bori za rađanje, za lepšu i bolju Srbiju.

„Svakoj majci treba pomoći sa fleksibilnim radnim vremenom, sa vrtićima na selu, sa vrtićima u većim firmama, sa finansijskom stimulacijom materinski dodatak za svako dete a za treće i četvrto dete nacionalna penzija odnosno plata do punoletstva najmlađeg deteta“ – rekla je Rašković Ivić.

Predsednica DSS-a Sanda Rašković Ivić pozvala je sve prisutne da 24. aprila izađu na izbore i glasaju po svojoj savesti.