Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Vesti

Lebanski naprednjaci pružaju podršku Aleksandru Vučiću u istrajnosti u borbi za očuvanjem mira na Kosovu i Metohiji

Povereništvo Srpske napredne stranke Lebane, daje punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u pregovorima i rešavanju problema Kosova i Metohije. Predsednik Vučić vodi državnu i nacionalnu politiku u okolnostima koje su vrlo teške, ali sigurni smo u njegove namere i odgovornost prema očuvanju mira i stabilnosti, piše u saopštenju povereništva SNS u Lebanu koje prenosimo u celosti.

Mi, građani opštine Lebane smo najbolji svedoci dešavanja po pitanju stabilnosti situacije na Kosovu i Metohiji, jer se nalazimo na samo par kilometara od administrativne linije sa KiM i želimo da cela Srbija shvati da ni malo nije lako pregovarati i truditi se postići trajno rešenje o očuvanju Kosova. Povereništvo Srpske napredne stranke Lebane na čelu sa poverenikom Goranom Jovićem i kompletnim članstvom SNS-a, kao i građanima opštine Lebane pruža ogromnu, nemerljivu i veliku podršku u istrajnosti.

Poštovani predsedniče, gospodine Vučiću, sigurni smo da ćete uspeti u svemu započetom. Uz Vas je članstvo i građanstvo opštine Lebane. Do uspeha i pobede, zaključuje se u saopštenju koje potpisuje poverenik SNS Lebane Goran Jović