Izbori 2020 Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Srbija Vesti

Lebanski socijalisti: Odbijena žalba

Upravni sud, odeljenje u Nišu, rešavajući žalbu birača, podnetoj radi poništenja rešenja Opštinske izborne komisije u Lebanu, doneo je presudu u kojoj se odbija žalba protiv rešenja Komisije o proglašenju Izborne liste pod nazivom pod nazivom: IVICA DAČIĆ – “Socijalistička partija Srbije (SPS)” Dragan Jović, koju je za izbore raspisane za 21. juna tekuće godine, podnela Socijalistička partija Srbije (SPS), kao i da je ova lista proglašena pod rednim brojem 2, navodi se u saopštenju za javnost Socijalističke partije Srbije u Lebanu.

Rešenje Upravnog suda u Nišu, dostavljeno redakciji, možete pogledati na sledećem linku Presuda Uravnog suda u Nišu –  OOSPS LEBANE.

S obzirom na navedeno činjenično i pravno stanje ove izborne stvari, Sud nalazi da je Opštinska izborna komisija u Lebanu pravilno odlučila kada je odbacila prigovor žalioca protiv rešenja o proglašenju Izborne liste kandidata za izbor odbornika Skupštine Opštine Lebane pod nazivom: IVICA DAČIĆ – “Socijalistička partija Srbije (SPS)” Dragan Jović, pravilnom primenom odredbe člana 52. stav 2. Zakona o lokalnim izborima.

 

Saopštenje za javnost OO SPS u Lebanu