Kosovo Vesti

Leposavić: Vulin uručio Centru za socijalni rad ključeve za novo vozilo

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka  i socijalna pitanja Aleksandar Vulin uručio je danas Centru za socijalni rad u Leposaviću ključeve za novo vozilo za koje je opredeljeno 1,5 miliona dinara, poručujući da je cilj tog Ministarstva da se kvalitet usluga u svim takvim centrima u potpunosti izjednači.

Ministar je novinarima u Leposaviću rekao da bez obzira na kom delu naše teritorije se nalaze centri za socijalni rad i neka od institucija našeg sistema oni moraju biti podjednako opremljeni, ljudi podjednako obučeni i da svi korisnici imaju uslugu istog kvaliteta.

„Da li je to Leposavić ili Leskovac, Vlada Srbije će se ponašati na isti način. Upravo zato je i ovaj nastavak ulaganja i investiranja u kvalitet života, rada i korisnika u Centru za socijalni rad u Leposaviću“, rekao je Vulin.

Ministar najavljuje da će ova godina biti godina u kojoj će Ministarstvo uložiti velike napore da se kvalitet usluga u svim centrima u potpunosti izjednači, da svi korisnici imaju iste potrebe, želje i nade na koje se mora odgovarati u potpunosti na isti način.

Ministarstvo je za opremanje Centra u Leposaviću u 2104. i 2015. godini izdvojilo još 1,4 miliona dinara, a novo vozilo će doprineti boljem pružanju usluga Centra za socijalni rad.