Leskovac Vesti

Leskovac: Još jedna asfaltirana ulica u Gornjem Stopanju

U toku je završetak radova na izgradnji saobraćajnice u ulici Cara Lazara u Gornjem Stopanju. Vrednost ugovora je 5,8 miliona dinara. Izvođenje radova povereno je firmama „W – KARGOLES“ Leskovac i „Zoran -R“ Donja Mutnica. Investitor je JP „Direkcija za urbanizam i izgradnju“ Leskovac, a radovi se izvode na osnovu Rešenja o odobrenju za izgradnju i na osnovu Glavnog projekta za izgradnju saobraćajnica u Gornjem Stopanju.

U ulici Cara Lazara postavlja se završni sloj asfalta u debljini od 7 centimetara. Prethodno je na ovoj lokaciji rešen problem odvođenja atmosferskih voda sa kolovoza izgradnjom gajger slivnika sa vezom na postojeću kanalizaciju.

Osim ove saobraćajnice, pre nekoliko dana asfaltiran je i krak ove ulice koji vodi do fudbalskog stadiona Jedinstva, što je takođe jedna od investicija koja je bila izuzetno značajna meštanima.

Gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović je prilikom obilaska radova u ovoj ulici posetio i preduzeće „Javor plus“ iz ovog mesta koje se bavi proizvodnjom građevinske stolarije.