Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Kuvar Leskovac Srbija Vesti

Leskovačka Roštiljijada počinje večeras koncertom Jelene Karleuše

Leskovačka Roštiljijada počinje večeras a Turistička organizacija grada Leskovca i za ovu godinu najavljuje bogat program. Pored degustacije i spremanja specijaliteta sa roštilja manifestaciju će i ove godine pratiti raznovrstan kulturno – zabavni program. Nastupaće popularni izvođači sa naše estrade, lokalni bendovi, kulturno – umetnička društva, bleh orkestri.

Svečano otvaranje manifestacije je od 20:45 h, kazala je na konferenciji za medije PR TOL – a Tina Stojanović. Večeras, 22. avgusta, nastupa Jelena Karleuša, u utorak 23. avgusta Jelena Rozga, u sredu 25. Goca Tržan, u četvrtak će nastupiti „Riblja čorba“, u petak Vesna Zmijanac, a u subotu 27. avgusta grupa „Piloti“.

Novina je da se ove godine svi koncerti održavaju na Gradskom trgu. Po rečima direktora Turističke organizacije Nebojše Kocića ove godine će biti više izlagača nego prošle. Takmičenje u pripremi najveće pljeskavice, neće biti održano pored glavne bine, već na platou etno kompleksa Šop Đokić kao i takmičenje majstora roštilja, dok će takmičenje učenika srednjih ugostiteljskih škola biti održano kao i do sada u restoranu Trgovinsko -ugostiteljske škole.