Leskovac Vesti

Leskovčani se družili sa policijom

U popodnevnim časovima je u centru Leskovac ispred Kulturnog centra održan taktičko-tehnički zbor pripadnika saobraćajne policije, žandarmerije, konjice, kao i orkestra policije kome je prisustvovao veliki broj građana, naročito dece.

Leskovac – Svoj rad građanima Leskovca predstavili su pripadnici Žandarmerije, saobraćajne policije, policije opšte nadležnosti, konjičke brigade i Sektora za vanredne situacije. Najmlađi sugrađani imali su mogućnost da se kroz različite aktivnosti druže sa policajcima, što je jedan od ključnih faktora za sticanje poverenja.

stefanovic-u-leskovcu-005 stefanovic-u-leskovcu-001 stefanovic-u-leskovcu-006

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u okviru projekta „Policija u zajedinici“ na platou ispred Doma kulture u Leskovcu, kroz druženje i edukaciju,  upoznali su danas građane tog grada sa radom organizacionih jedinica i predstavili deo tehnike i opreme koju policija poseduje. Druženju policije sa građanima prisustvovao je i potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović.

stefanovic-u-leskovcu-003 stefanovic-u-leskovcu-002

Svoj rad građanima Leskovca predstavili su pripadnici Žandarmerije, saobraćajne policije, policije opšte nadležnosti, konjičke brigade i Sektora za vanredne situacije. Najmlađi sugrađani imali su mogućnost da se kroz različite aktivnosti druže sa policajcima, što je jedan od ključnih faktora za sticanje poverenja. Ministarstvo unutrašnjih poslova  kroz projekat „Policija u zajednici“ želi da približi rad policije građanima, prvenstveno mladima i deci. 

stefanovic-u-leskovcu-004 stefanovic-u-leskovcu-007