Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Srbija Vesti

Lokalna samouprava donirala novo vozilo Policijskoj stanici u Lebanu

Policijska stanica u Lebanu dobila je danas novo terensko vozilo marke „Lada Niva“ od lokalne samouprave. Ivan Bogdanović, predsednik opštine Lebane uručio je ključeve Tomislavu Iliću, načelniku Policijske uprave.

Predsednik Opštine Lebane Ivan Bogdanović kazao je da je ovo još jedan u nizu primera izuzetno dobre saradnje između ove lokalne samouprave i Ministarstva unutrašnjih poslova. On je podsetio i na činjenicu da je centralna proslava Dana policije prošle godine održana u Lebanu i da je tom prilikom pokazana i oprema kojom raspolaže ova vitalna služba. Bogdanović je podvukao da je u prethodnom periodu sa Sektorom za vanredne situacije i MUP-om rešen jedan deo problema vezan za vozni park i objekat za vatrogasce, a da će se ta praksa nastaviti i u narednom periodu jer će do kraja godine biti završena i druga vatrogasna garaža za novo nabavno vozilo.

 

„Ovo je odraz, slobodno mogu reći, izuzetno dobre saradnje između Policijske uprave, Policijske stanice u Lebanu i opštine u Lebanu. Pomenuto terensko vozilo će puno značiti za pripadnike Policijske stanice u Lebanu, imajući u vidu tip terena koji ona pokriva“ – kazao je Ilić.

Opština Lebane i dalje će nastaviti da pruža podršku pripadnicima MUP-a.

Info centar juga