Medveđa Vesti

Medveđa: Naprednjaci ubedljivo pobedili

U opštini Mevdveđa na parlamentarnim izborima održanim u nedelju ubedljivu pobedu odbnela je Srpska napredna stranka sa osvojenih 48 % glasova, na drugom mestu plasirala se Socijalistička partija Srbije sa 16,36 % potom Partija za demokratsko delovanje sa 13,20 %, Srpska radikalna stranka sa osvojenih 8,05 %, zatim Socijaldemokratska stranka sa 4,31 % i Demokratska stranka sa 2,13 % glasova. Na izbore je izašlo oko 38 % upisanih birača.

Podsetimo u Medveđi se glasalo samo za republički parlament jer su vanredni lokalni izbori održani septembra 2015. godine. Dr Nebojša Arsić, predsednik opštine Medveđa i poverenik SNS-a u Medveđi kaže u izjavi za Info centar jug da je ovaj izborni rezultat dokaz da vladajuća večina u Medveđi dobro radi svoj posao i da je opravdala povrenje koje su jo građani dali na lokalnim izborima održanim prošle godine.

Predsednik opštine Medveđa dr Nebojša Arsić zahvaljuje svim građanima koji su iskoristili svoje biračko pravo i naglašava da Medveđu čeka puno posla pre svega na oživljavanju privrede i pronalaženju novih investitora koji bi otvorili nova radna mesta u ovoj višenacionalnoj opštini. Arsić podvlači da će se sve budžetom planirane investicije realizovati po planu i da od direktora Javnih preduzeća i ustanova očekuje maksimalno angažovanje kako bi se ekonomski ojačao ovaj kraj.