Medveđa Vesti

MEDVEĐA: "NOVOGODIŠNjE DEČIJE IGRARIJE"

U Dom kulture u Medveđi održana je predstava „NOVOGODIŠNjE DEČIJE IGRARIJE“, u izvođenju glumačke ekipe pozorištanca „Zvonce“ iz Niša. Organizator predstave je Opštinska uprava Medveđa i Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj, a pod pokroviteljstvom Skupštine opštine Medveđa.

„Predstava „NOVOGODIŠNjE DEČIJE IGRARIJE“ odudara po svojoj tematici i karakteru od ostalih predstava. Naša namera je da predstava komunicira sa publikom, želeći da i oni kojima je namenjena (a to su najmlađi), i sami budu njeni aktivni učesnici“, rekao je autor predstave i glumac Jugoslav Mirčić.

Veliku salu Doma kulture u Medveđi napunila su deca iz Predškolske ustanove „Mladost“, kao i deca iz osnovnih škola, uzrasta od prvog do četvrtog razreda.

Novogodišnja predstava.jpg 1
Organizatore, glumce, decu i nastavnike, pozdravio je i predsednik opštine Medveđa dr Nebojša Arsić. Predsednik je izrazio zadovoljstvo što su deca prisustvovala u tako velikom broju i izneo svoje namere da i u narednom periodu opština Medveđa organizuje što više sadržaja za decu i sve stanovnike Medveđe. Dr Arsić je tom prilikom prisutnima čestitao Novu 2016. godinu, sa željom da budu zdravi, uspešniji i bolji u narednoj godini, a kolegama, učiteljima i vaspitačima zahvalio na dobroj organizaciji.

Novogodišnja predstava
„I ovoga puta na licima dece, jasno se videlo njihovo zadovoljstvo. Mališani su izrazili želju da se češće okupljaju na sličnim predstavama, a mi kao rukovodstvo opštine ovu želju shvatili smo kao zapovest, jer upravo su deca ta zbog kojih radimo i trudićemo se da im obezbedimo što bolje uslove za život“, rekao je predsednik opštine Medveđa dr Nebojša Arsić.