Medveđa Vesti

MEDVEĐA: ODGOVOR NA TEKST ZORANA JOVANOVIĆA “ISTINA A NE PAUŠALNOST I KRATKE NOGE”

 

Povodom naseg natpisa Ü lazi su kratke noge”

Odgovor nam je poslao sin Zorana Vlada Jovanović. I sta kaže-džaba ste krečili, nijednu od tvrdnji on nije demantovao, poslao je odgovor samo radi javnosti Medveđe ali ništa od napisanog nije osporio.

 

Naškraba u svojoj paskvili sin Zorana Jovanovića da je pošten, da je odbio ovo ili ono ,pominje građane kao saučesnike, njegove odluke su overene pečatom, potpisom stranke, dobre namere I odluke koje on uvek ima ali zaboravi ono iskonsko “Put do pakla je popločan dobrim namerama”.

 

A za raspad Opštiskog odbora SNS-a u Medveđi ne vidi svoj udeo, vec u onom starom komunističkom maniru “Krivi su drugi”Kriv je I Luka Petrović  koji ne živi u Medveđi I zato mora da je kriv, jer sve što radi tata Zoran I sin mu Vlada je overeno pečatima I potpisima.

 

Kada smo već kod Luke Petrovića, koga ste prozvali I javno optužili, da Vam je navodno pretio telefonom, za šta nemate nikakvog dokaza, zašto  prećutkujete  javnosi,  da ste urednicu ovog sajta zvali I uznemiravali pa čak I  sms porukam pretili krivičnom prijavom, kako bi ste je ućutkali I to u neko možda za Vas “normalno vreme” , sat vremena pre ponoći.

 

Smetao Vam je Zelja, navodno pretio Vam je Luka, sada smeta I ova medijska kuća, koju bi ste da ućutkate, zaplašite ili nešto slično. Ono što smo primetili, a to je samo naše mišljenje a možda I puka slučajnost, da Vas uvek iziritira pozitivan tekst o Medveđi, o predsedniku Arsiću I njegovim uspesima… I da ponovimo, tako nam se  učinilo.  Nama nije cilj da nekoga omalovažavamo, mi nismo pisali o tome ko je I kako došao do nekih stanova, da li su tamo neki  stečajni upravnici potpisivali papire, bez da su I pogledali šta su potpisivali, o tome nismo pisali, to prepuštamo nadležnim službama.

 

Mišljenja smo da Zoran ima parvo  da priča da je zemlja kockasta ali nauka iz celog sveta kaže da je okrugla, I valjda je za verovati ono sto ceo svet priča a ne jedinka u liku propalog lidera jedne stranke koji I bez stida I bez srama okrivljuje druge za svoju propast i devastaciju stranke od koje građani sa pravom mnogo očekuju.

 

Ovim bi stavili tačku na dalju prepisku sa  Jovanovićima.

 

Redakcija ICJ