Medveđa Vesti

MEDVEĐA: "U LAŽI SU KRATKE NOGE"

Povodom pisma bivšeg predsednika raspuštenog Opštinskog odbora SNS u Medveđi, upućenog Premijeru I Predsedniku SNS-a Aleksandru Vučiću, naš portal pozvalo je na desetine gnevnih čitalaca koji sa ogorčenjem reaguju na , kako kažu, laži koje su iznesene u pismu.

Kada je izgubio vlast I privilegije koje uz to idu,Jovanoviću su krivi ljudi iz Beograda koji mu navodno prete smrću, kako ce doći iz Beograda I “sve nas pobiti”

Luka Petrović koji mu je navodno pretio nema druga posla već da preti “važnom” čoveku iz Medveđe.

Preti mu I Zoran Milojević takođe direktno iz Beograda, jer bože moj , tako važnom čoveku kao sto je Zoran Jovanović  samo rukovodstvo SNS-a iz centrale mora da preti. Niko iz Medveđe da uputi pretnju već direktno beogradska centrala.

Umišljena veličina Jovanović se optužujući druge za fantomske pretnje, skriva od odgovornosti za svoje brljotine koje je činio I čini po Medveđi.

Od naših izvora, saznali smo da Jovanović  vešto skriva da godinama ne plaća najam za podrum pića na ulazu u Medveđu, zapošljenje sina u Javnim nabavkama, dobijanje sredstava od nekoliko desetina hiljada evra I jos drugih privilegija, a sve je prestalo od onog momenta kada je smenjen sa mesta predsednika SNS-a I kada je Odbor raspušten.

Po starom   običaju svi su drugi krivi samo ne on. On je nevin njemu navodno neko preti, život mu je ugrožen I to sve u nadi da će se vratiti na čelo stranke koja je na vlasti I nastaviti sa komotnim životom koji je vodio. Ali kako naslov kaže u laži su kratke noge. Istina uvek izađe iz mraka I osvetli prave razloge napada na druge da bi svoj lopovluk prikrio.